SPONSORER


Alle sponsorer er brikker i et stort puslespil - stor som lilleSponsorer er for os - medspillere i et strategisk samarbejde, der understøtter vores vision og værdier. Alle er bidragere, store som små. 

Sponsorer er gennem Foreningenen med til at skabe et levende lokalsamfund med sammenhold, fælles oplevelser, stolthed og engagement.  

Dem har vi heldigvis rigtig mange af..100 +


HOVEDSPONSOR

SPAREKASSEN DANMARK

ER EN CENTRAL BRIK AF NOGET STØRRE

Afdelingsdirektør

Lars Høst 


Lokal forankring og involvering i nærområdet er for os en vigtig  del af det at være pengeinstitut. 
Kig ind til en uforpligtende snak - med en af vore engagerede medarbejdere som alle er lokalt involverede.

MEDALJESPONSOR
EDC LARS JENSEN - SÆTTER SIT PRÆG

EDC Lars Jensen Sæby     

EDC Lars Jensen er områdets bedst sælgende ejendomsmæglerteam. Bestående af engagerede og fagligt kompetente medarbejdere.
Der er tale om ejendomsmæglere med mange års erfaring med salg af villaer, 
landejendomme, fritidshuse og erhverv. 
De har et dybdegående lokalkendskab og er engagerede i lokalsamfundet.   

Se hvad de har til salg. Tryk her                                                       EDC Kjellerup                   Ejendomsmgler 9300 Sby - EDC Lars Jensen                           


FORENINGENS LOGO TØJSPONSOR

NORDJYLLANDS STØRSTE GARNBUTIK

Stort udvalg af garn. Mange kvaliteter & farver. Hjertegarn suppleringsgaranti.

Dametøj fra bla. Fransa, Ofelia, Skovhuus, Marc Lauge, Brandtex, Wasabi Concept & DNY. NORD

STAFF SPONSOR

MORE SPORT, MORE JOY IN LIFE

De seks ord er grundstenen i vores filosofi i liiteGuard, der hver dag motiverer os til at skabe innovative produkter og blive klogere på dét, der gør en forskel for dig. Vores største mission er, at være den gnist, der holder ild i drømmen om, at nå længere end du gjorde i går! Det ultimative mål i liiteGuard er, at alle skal kunne dyrke den sport, de elsker. For os handler det netop om at være en brændende inspiration til at gå mod strømmen og sætte nye standarder for, hvad vi forlanger af sportsudstyr. Derfor er vores identitet også defineret ud fra nytænkende metoder, der gør en ekstraordinær forskel, og som er kommet for at blive.

 


LOGO TØJ

Et fokuseret, dynamisk og fleksibelt Dybdahl

Hos Dybdahl er vi beviste om, at fremtiden stiller skarp på bæredygtig produktion og dette skaber en global udfordring. Vi arbejder hver dag ud fra, at det er vigtigt med en gennemsigtighed lige fra tråd, til produkt, til os, og til slutbruger.  Når vi som totalleverandør samarbejder med leverandører og kunder er det vigtigt at vores viden og erfaring strækker sig så langt som det er muligt. Dybdahl leverer ikke ”bare” en totalløsning, vi sætter en ære i vores fag, holder fokus på vores leverandører og kunder hver dag. Dybdahl vil og gør en forskel når det gælder bæredygtighed. Vi bruger leverandører der tager ansvar. Vi kigger hele tiden på det faktum at produktion og levering sker så miljø bevist som muligt.

Når man snakker bæredygtighed og gennemsigtighed så starter det jo helt ude ved råvaren, fabrikken, de folk der arbejder med produktionen. Derfor sætter hver dag vores samarbejde i første række og ved at vores fællesskab med vores ansatte skaber de bedste rammer hver dag.

Hos Os er vores ansatte det bedste aktiv, vi bruger alle de kompetencer de ansatte har. Lytter, inddrager, tager ansvar, spiller hinanden gode og tager ansvar for hinanden.

 

 

Grafisk holdspiller

Udgangspunktet vil altid være kundens behov, og resultatet bliver unikt og i topklasse.


Studsgaard Skilte har eksisteret siden 1987.
Vi udfører alle former for skiltearbejde, og sammen med de traditionelle skæremaskiner til udskæring af tekster og logo'er, samt trykkeborde til trykning af klistermærker, printer vi store billeder og bannere på egen storformatprinter.


Udover skilteværksted og trykkeri, råder vi over en kørehal med plads til busser og lastbiler, samt en opvarmet montagehal til varebiler og presenninger.


Hos os kan du altid forvente kvalificeret rådgivning, høj kvalitet, fornuftige priser og levering til tiden – hvilket gør det nemt og trygt for dig at være kunde, og en fornøjelse for os at være leverandør.

Sidste skud på stamtræet er SAL tryk med sin beliggenhed i Frederikshavn, har åbnet døren til den nordlige del af Vendsyssel.

Vi har mange services under samme tag og har desuden et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Vi er behjælpelig med layout, design, opsætning og færdiggørelse af alle slags tryksager.

Vi producerer gerne din opgave ud fra produktionsklare PDF-filer, men deltager også meget gerne i komplekse opgaver og udviklingen helt fra bunden med idéer og forslag til løsninger.

Rutesponsor

Bo KONFORTABELT

Spa og Wellnes
Restaurant med god smag

Oase midt i Sæby
Morgenmad vægtet på kvalitet

Afslapning i rolige omgivelser
Morgenmad i skovkanten

STØTTE TIL PROJEKT LØB 4 SAGEN

FIELD DAY

Kim Jensen er arrangør af mange specielle løb i Nordjylland. På nogle helt fantastiske og flotte ruter. Speciale er Social Run's og vandreture... Oplevelses og vandreture på den Jyske Ås, samt Tversted Halvmarathon


VINTERSOLHVERVSLØBET 

ARR: Nana & Randi
Vintersolhvervslysfest vender tilbage...
Vi går mod lysere tider igen, og kan det egentlig fejres bedre end med et social run? En aften med løb, hygge og mad fra Nanas Place.

Råbjerg Mile Vintertrail

FAK 66 FrederikshavnKlubben har til huse i Atletikcentret på Harald Nielsens Plads hvorfra de fleste af klubbens træningsture udgår fra. Klubbens medlemmer spænder fra nybegyndere til aktive Marathon-løbere, og klubbens formål er at fremme interessen for motionsløb på alle niveauer, men det sociale fællesskab vægtes også meget højt, både for løberne men også for deres evt. ikke-løbende familiemedlemmer.Eksperter i el-installationer

Uanset om du som privat, virksomhed eller en offentlig institution, og står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i el-installationer, og løser opgaven, der hvor den er. Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende for os.

Ring eller skriv i dag for en uforpligtende snak om dine behov.

Lad os hjælpe dig med

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation
  • Renovering af din gamle el-installationer
  • Fejlfinding og reparation af el-installationer
  • Service og vedligeholdelse af el-installationer
  • Komplekse tekniske installationer
  • Lovpligtig eftersyn af nød- og panikbelysning anlæg samt ABDL

EVENT SPONSOR

Brdr. Hosbond – Mazda i Hjørring

 

Med afdelinger i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Aalborg, er Brdr. Hosbond en af Nordjyllands største bilforhandlere, og vi er autoriseret forhandler af Mazda og Ford.

DEN GLADE KOK

Pasioner.... og god mad
Køkkenchef, iværksætter, aftenskolelærer, maratonløber, voksenven.    Fra at veje 185 kg til 90 kg. – tabt min egen størrelse i fedt!
Jeg har ikke gjort noget, som du ikke kan gøre… Nærmere; når jeg kan, så kan du også!

Home Sæby

Hos home Sæby – Læsø arbejder vi 24/7 med bolighandel. Vi har et stort markedsområde og formidler køb og salg af landejendomme, villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde m.m. via vores ejendomsmægler i Sæby og Læsø området.

Bøger til enhver smag

Forlaget Mellemgaard er et bredt forlag. Der er plads til alle, ikke kun den smalle litteratur. Forlaget har en bred forståelse af, hvad det vil sige at turde satse.
mellemgaard - et forlag der opfylder forfatterdrømme.  Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder
Univers...

NorhVin Vinunivers er for alle der elsker et godt glas vin, en lækker cocktail eller en servering. Engroshandel med vin og spiritus
Cafeér, værtshuse, diskoteker.
Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer  LOKALE - DEPOTSPONSOR
SUPER BRUGSEN MENY 365 discount NETTO REMA 1000    HOTEL VIKING

GULDSPONSOR
 Frederikshavn Auto - Novabiler 
NORDJYSKE BANK- Sæby Festservice - TRIVIUM PACKAGING 
TORVETS KAFFE & CHOKOLADE-KON-TUr - Jc Fiskegrej 

AUTOTEKNIK-Løberen Aalborg  

GodBID TIL DELTAGERNE

Pålægskagemand, smørrebrød og bryllupskageR Frederikshavn, Nordjylland

Selvom vi altid har travlt, holder vi humøret højt og betjener hver enkelt kunde med et smil. Vi er altid åbne for nye ideer og vi vil gå langt for, at tilfredsstille den enkelte kunde. Så derfor, kig forbi og smag vores gode brød og blive betjent med et smil fra vores altid oplagte personale.

Butikken har fået vokseværk, siden vi har fået nye lokaler at arbejde i. Omtrent dobbelt så stor er den blevet og derfor er vi sikre på, at der er plads til alle kunder i butikken, når de kommer efter brød.

Hos Centerbageriet går vi meget op i kvalitet, derfor bruger vi kun friske råvare af bedste kvalitet.

event sponsor

Support fra Danske Forlag                                         

Gads Forlag - Politikens Forlag - Forlaget Modtryk - Alpha Forlag - Peoples Press - Superlux - Falco og Harper Collins - Hoi Forlag - Dreamlitt  Gyldendal 

Energi til ALLE deltagerne

Frisk frugt Firma & Privat

Energi til alle vore deltagere -  Powered by FrugtKurven

Oplevelser til vore deltagere

 

100% dansk ejet familiefirma grundlagt i 1993 – og vi elsker at rejse og få oplevelser med familien.

Med mange års erfaring hjælper vi gerne DIG med at finde drømmeferien – og vi sidder klar til at yde Danmarks Bedste Service.

SKIFERIE – Kør selv skiferie til 31 af de bedste rejsemål i Norge, Sverige, Østrig og Schweiz.

SOMMERFERIE – Sol- og badeferie i Kroatien, Familieferie i Kroatien, Østrig, Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge, Aktiv ferie med vandre, cykel og golf i Østrig og Italien.

 

 


Event sponsor

ANSIGTSPLEJE TIL MÆND OG KVINDER


Ønsker du en sund og velplejet hud?

Vores produkter er udviklet til at pleje og styrke huden, så den holder sig i balance – og holder sig ung længst muligt.


Foreningens Førstehjælpstasker 

HEJSLET BEGRAVELSESFORRETNING –  DIN BEDEMAND I NORDJYLLAND

Hejslet Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Frederikshavn, Aalborg, Sæby, Vodskov, Hals, Skagen og resten af Nordjylland. Hejslet Begravelsesforretning er grundlagt i 1989 og har senere overtaget Hyttels Bedemandsforretning, der har rødder helt tilbage til 1800-tallet.

Foreningens innovative kunstner

Mit navn er Louise, og det er mig der er “ansigt bag” By Panduro.

Jeg er 24 år, bor i Nordjylland med min kæreste og vores dyr, og så er jeg uddannet landmand og produktionsleder med specieale i kvæg.

Til dagligt arbejder jeg deltid på en gård, hvor jeg passe kalve. Når jeg har fri kører jeg hjem, og arbejder videre i min egen lille tegne virksomhed.

Jeg har altid godt kunne lide at være kreativ. Min bedstemor var kunstner og havde sit eget lille galleri. Nu prøver jeg at “føre kunsten videre” i form af plakat-kunst og kort på en mere morderne måde.
Jeg tegner alting på min Ipad, redigere osv. på min computer, og printer til sidst ud på min egen professionelle printer.

Jeg håber du har lyst til at følge med på min iværksætter rejse, og støtte min lille virksomhed.

De bedste hilsner fra Louise

 Løbs sponsor

Louis Nielsen Frederikshavn

Det er tid til et godt tilbud

Hos optiker Louis Nielsen finder du et stort udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet og til gode priser.RESULTATSERVICE VED ALLE LØB

Sikker online tilmelding


Run2u.dk blev i 2013 distributør for Race Result her i Danmark, firmaet kan levere Software løsninger til de helt små løb og de helt store løb.
Run2u.dk bruger deres Software til alle løb, hvor firmaet står for tidtagning, enten med det lille tidtager system, eller med chip.                                 RUN2U.DK: IB STOKKEBYE